Skip to main content

Bulz cu branza de burduf Chitriuc

Se pune apa la fiert, se adauga un praf de sare si se lasa pana clocoteste. In momentul in care apa incepe sa clocoteasca, se agauga faina de porumb in praf si se amesteca cu un tel pentru a nu face boturi, se adauga faina pana ajunge la o textura mai densa, dupa care se mai lasa pe foc.

Ingrediente: 

  • 500g faina de porumb
  • 300 g burduf
  • 200 g cascaval
  • 30 g unt
  • sare

 

Preparare

Se pune apa la fiert, se adauga un praf de sare si se lasa pana clocoteste. In momentul  in care apa incepe sa clocoteasca, se agauga faina de porumb in praf si se amesteca cu un tel pentru a nu face boturi, se adauga faina pana ajunge la o textura mai densa, dupa care se mai lasa pe foc.

Se ia un vas in care se aseaza un strat de mamaliga, dupa care un strat de  burduf, un strat de mamaliga ,un strat de cascaval, asezati straturile pana cand terminati toate straturile, iar la sfarsit adaugati cascaval ras pe deasupra.

Despre Chitriuc

In 2007 am autorizat o fabrica la normele europene. Igiena este cea mai importanta pentru noi, tinem la respectarea tutror normelor in cadrul firmei. Detinem stampila ovala care atesta faptul ca produsele sunt fabricate in Romania. Stampila iti da numarul de autorizatie sanitar-veterinara.

 

1996

anul in care compania a fost fondata

misiune

productia de branzeturi naturale

natural

colectam laptele de la producatori individuali

calitate

investim constant in tehnologie moderna

igiena

respectam normele igienice europene