Ingrediente
- jumatate kilogram de carne toccata
- 5 cartofi taiati felii
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 morcov
- o conserva pulpa de rosii
- 200g Cacaval Chitriuc ras
- 2-3 linguri ulei
- o legatura de patrunjel tocat
- 1 ou
- amestec de condiment tocate
- o lingura boia
- sare
- piper
Pentru aceasta reteta am folosit carne de pui, dar puteti folosi orice fel de carne in functie de preferinte. Dupa ce ati pregatit carnea tocata si ati feliat cartofii, reteta devine destul de usoara.
Cartofii ii fierbeti intregi, dupa care ii curatati de coaja si ii tatati felii. Carnea tocata o amestecati cu ceapa tocata marunt, morcovul ras, conserva pulpa de rosii, legatura de patrunjel tocata marunt, oul zbatut si condimentele, dupa care o caliti pana se deschide la culoare.
Intr-o tava pe care o ungeti cu ulei asezati pe rand rondelele de cartofi, apoi carnea tocata, dupa care la urma radeti carcavalul si apoi turmati jumatate din conserva pulpa de rosii pe care o diluati cu apa.
Pofta buna!