Skip to main content

Tochitura cu burduful Chitriuc

Se toaca ceapa marunt, se caleste, dupa care se adauga carnea si se lasa la rumenit. Se aduaga sosul de rosii si se lasa la fiert cca 30 minute. Daca sosul este prea gros se poate adauga o cana de apa.

Ingrediente

  • o ceapa rosie
  • 500 g carne macra
  • 500g carne cu grasime
  • 1 cana  sos de rosii

Pentru garnitura:

  • 2 oua
  • 100 g burduf Chitriuc
  • faina de porumb

Preparare

Se toaca ceapa marunt, se caleste, dupa care se adauga carnea si se lasa la rumenit. Se aduaga sosul de rosii si se lasa  la fiert cca 30 minute. Daca sosul este prea gros se poate adauga o cana de apa.

Se pune apa la fiert, se pune in praf de sare ,in momentul in care  incepe apa sa clocoteasaca se adauga faina de porum si se amesteca  continuu pana ajunge la consistenta dorita.

Se monteaza pe o farfurie carnea ,mamaliguta ,cele doua oua ochiuri si burduful Chitriuc.

Pofta mare!

Despre Chitriuc

In 2007 am autorizat o fabrica la normele europene. Igiena este cea mai importanta pentru noi, tinem la respectarea tutror normelor in cadrul firmei. Detinem stampila ovala care atesta faptul ca produsele sunt fabricate in Romania. Stampila iti da numarul de autorizatie sanitar-veterinara.

 

1996

anul in care compania a fost fondata

misiune

productia de branzeturi naturale

natural

colectam laptele de la producatori individuali

calitate

investim constant in tehnologie moderna

igiena

respectam normele igienice europene